Adem goed de winter door!

Adem goed de winter door!

31 januari 2019 0 Door Leontine

Adem deze winter gemakkelijk in met behulp van essentiƫle oliƫn!

Deze essentiĆ«le oliĆ«n zijn geweldige natuurlijke opties die kunnen zorgen voor een verfrissende ademhalingservaring en een verkoelend gevoel bij toepassing op de borst en nek. Veel commerciĆ«le crĆØmes bevatten synthetische versies van bestanddelen die van nature in etherische oliĆ«n zitten! Waarom zou je de voordelen van de natuur niet rechtstreeks uit de natuur halen?

Wanneer deze essentiƫle oliƫn worden verdampt zorgen ze voor een verfrissende geur in elke benauwde omgeving.

Probeer deze essentiƫle oliƫn eens aan te brengen op je rug, nek of borst voor een douche om een verkwikkende en ontwakende ervaring, je zult er van genieten!!

Eucalyptus Radiata:

Eucalyptus Radiata heeft een uitgesproken fris aroma dat scherp en schoon is en een gevoel van verfrissing en vernieuwing geeft! Het is zeer populair in salons en spa’s en bevordert een stimulerende en oppeppende omgeving overal waar het wordt verspreid. Deze olie is te vinden in veel van de meest populaire producten van Young Living, waaronder Ortho EaseĀ® Massage Oil, Breathe Againā„¢ Roll-On en R.C.ā„¢ essentiĆ«le olie.

  • Eucalyptus staat algemeen bekend om zijn gebruik in persoonlijke verzorgingsproducten en spa-behandelingen.
  • Breng aan op je rug, nek of borstkas voor een (stoom)douche voor een verkwikkende en ontwakende aromatische ervaring.
  • Begin je ochtend met het aanbrengen van dit mengsel op je borst of onder de neus.
  • Adem in voor een verfrissende en vitaliserende ademhalingservaring.

Raven:

Ravenā„¢ etherische olie is een koele, verfrissende combinatie van Ravintsara, Pepermunt, Eucalyptus Radiata, Citroen en Wintergroene essentiĆ«le oliĆ«n. Raven creĆ«ert een verkoelend gevoel en zorgt voor een troostend aroma wanneer het plaatselijk op de borst en keel wordt aangebracht.

Raven zorgt voor een verfrissende aromatische ervaring wanneer het direct wordt verdampt of ingeademd. De van nature voorkomende bestanddelen eucalyptol, menthol en methylsalicylaat zorgen voor een verkwikkende en versterkende ervaring, vooral voor of na een training.

R.C.:

R.C. heeft een koel en verfrissend aroma dat kan helpen het gevoel van een normale, soepele ademhaling en een verfrissende ademhalingservaring te creƫren wanneer het plaatselijk wordt aangebracht. Het is een synergetische mix van mirte, lavendel, cipres, zwarte spar, pepermunt, marjolein, den, citronella, eucalyptus citriodora, eucalyptus globulus en eucalyptus radiata.

  • Bevorderen van het gevoel van diepere ademhaling bij gebruik als onderdeel van een trainingsschema
  • Zorgt voor een verfrissende ademhalingservaring bij toepassing op de borstkas
  • Ondersteunt het gevoel van een normale, soepele ademhaling
  • Kan verdampt worden tijdens het koude seizoen
  • Zorgt voor een ontspannend aroma in een benauwde omgeving

Breathe Again Roll-on:

Breathe Again is een combinatie van vier krachtige soorten Eucalyptus essentiƫle olie, samen met Laurus Nobilis, Pepermunt, Copaiba, Blue Cypress en Myrtle essentiƫle oliƫn, die het een verkwikkend en ontwakend aroma geeft. De handige en draagbare roll-on applicator maakt het gemakkelijk aan te brengen en te bewaren in de auto, portemonnee, zak of tas, zodat je altijd en overal kunt genieten van het aroma.

Ravintsara:

Ravintsara heeft een aangename en schone geur, wordt vaak gebruikt in meditatie en bevat huidreinigende eigenschappen. Deze olie is afkomstig van de evergreen boomfamilie. In Australiƫ is de gebruikelijke naam kamferhout. Evergreens staan bekend om hun sterke en stevige eigenschappen, waardoor ze zelfs bij hard winterweer kunnen gedijen. Ravintsara wordt gevonden in Raven essentiƫle oi mix. Verstuif deze olie voor een verkwikkende ademhalingservaring.

Bij het aanbrengen van etherische oliĆ«n op kinderen of als je nieuw bent in het gebruik van etherische oliĆ«n, zorg ervoor dat je ze verdunt met een draagolie voordat je ze op je borst en nek aanbrengt. Breathe Again is al voorverdund, dus je hoeft het niet verder te verdunnen. SniffleEaseā„¢ is een geweldige optie om te gebruiken voor kinderen, omdat het speciaal voor kinderen is gemaakt en al voorverdund is in de juiste hoeveelheden voor hun gevoelige lichaam!