Back to school

Back to school

19 augustus 2018 0 Door Leontine

Nieuw school jaar; vorige sommige kan het niet snel genoeg beginnen, anderen daar aan tegen zien er tegen op. Weg lekker rustig opstarten ’s morgens, weg niet meer op je klok hoeven kijken, weg kunnen doen waar je zin in hebt.

Daarvoor terug komt de regelmaat, het klok kijken, stressen met afspraken combineren, sportclubjes die weer starten, nieuwe klas(genoten) en leerkrachten. 

Er wordt veel gevraagd van onze kinderen tegenwoordig, mocht je vroeger nog lekker lang spelen, tegenwoordig wordt er steeds vroeger steeds meer van kinderen gevraagd en lijkt er minder ruimte te zijn voor het spelen en het kind zijn. Voor sommige kinderen super, die zijn leergierig en kunnen niet wachten tot ze weer wat nieuws kunnen ontdekken. Steeds meer kinderen hebben echter problemen met te voldoen aan al deze druk. Veel hebben moeite zich te concentreren en zijn afgeleid van elke zucht wind of vlinder die langs komt. Andere zijn gevoelig voor alles wat er in de meestal grote groep afspeelt.

Gelukkig zijn er ondersteunende natuurlijke middelen om deze groep kinderen te helpen. En vergeet ook de moeders niet, die dagelijks moeten dealen met alle stress van de kids.

1 combi die erg goed helpt voor rust en concentratie zijn de volgende vier olien. In de diffuser te gebruiken voorafgaande aan de schooldag of tijdens huiswerk maken. In een roller (verdund naar leeftijd) op de polsen te gebruiken op school.

Lavendel helpt om lichaam en hoofd te kalmeren. Tevens te gebruiken voor goede nachtrust en mooie huid

Cedarwood geeft door zijn aardende werking rust en helpt de prikkels om je heen aan te kunnen, gecombineerd met lavendel een prachtige (door) slaap olie. C

Clarity ondersteund een heldere geest en alletheid, waardoor deze olie mooi in deze mix kan om de concentratie tijdens school of huiswerk te vergroten.

Vetiver  reduceert stress, werkt stabaliserend en geeft rust, samen met bovenstaande olien een prachtmix om het nieuwe schooljaar goed van start te laten gaan.

Voor meer informatie of bestellen klik op de olien dan wordt je doorgeleid naar de site.

Vrijdag 24 augustus een speciale avond met meer recepten! Kijk voor details: https://m.facebook.com/events/997756203727565