Beauty Essentials Tour Amsterdam

Beauty Essentials Tour Amsterdam

22 mei 2018 0 Door Leontine

Zaterdag 19 mei werd er een beauty dag georganiseerd bij het Krasnapolsky in Amsterdam! Daar moet je toch een keer geweest zijn niet waar 🙂 Erg mooi hotel en de gehele dag was super verzorgd. Bij ontvangst ontvingen we allemaal een goodybag met test producten en een heerlijke essentiële olie die alleen op de Beauty school verkrijgbaar is. Heerlijke blend met oa Ylang Ylang en jasmijn mmmmmm.

Na de koffie, een uitgebreide presentatie over  Savvy Minerals de nieuwe make-up lijn van Young Living. Wat zit er allemaal in en eigenlijk veel belangrijker wat allemaal NIET! Nou het ingrediënten lijstje is klein hoor! Mineralen, klei, aspen bark, jojoba oils en mica zorgt voor de kleur, dan heb je de hoofdbestanddelen wel gehad. Natuurlijk geen parabenen, lood, talk of nano deeltjes die je lichaam insluipen, wel zo prettig te weten.
Gevolg is dus dat je huid verzorgd wordt ipv verstikt door de make-up en dat zelf heel gevoelige huidtypes prima er tegen kunnen.
Voor mij nog prettiger HET IS MAKKELIJK TE GEBRUIKEN.

Je kunt alles mixen, je oogshaduw op je lippen smeren, je blush als oogshaduw gebruiken en SHOCKING FACT baby diaper cream voor je wallen gebruiken. kortom een leerzame morgen met een live demo hoe iemand omgetoverd werd tot fotomodel-waardige lady.

Na een geweldige lunch ging het programma verder op huidverzorging. Alles kwam aan bod, van facewash tot scrub, serum en crèmes. We zijn weer prima op de hoogte wat waar voor is en hebben alles kunnen testen en besnuffelen.
Een super verloting,art wash.jpgronde het geheel af en maakte een aantal deelnemers extra blij. Rond 5 uur zijn we de uitdaging; kom de parkeergarage en de dam weer uit/af aangegaan………….. pfff pittig hoor voor ons rustige platteland bewoonsters 🙂 maar we zijn veilig thuisgekomen en kijken terug op een leuke leerzame dag.

Bijna alle producten zijn aanwezig in de workshop ruimte dus kom gerust langs (even afspraak maken) of bezoek een van de komende workshops!