Eerste hulp voor onderweg

Eerste hulp voor onderweg

6 augustus 2018 0 Door Leontine

Ze worden eigenlijk soms een beetje vergeten tussen alle andere mooie mogelijkheden. Vandaar maar eens de Roll-ons in de spotlight!

Roll-ons zijn super mooie, maar bovenal makkelijk rollers om mee te nemen. Een mini eerste hulp kit op zich! Welke zijn er allemaal? 

Stressaway: de heerlijke ontspannende blend met onder andere copaiba (aardend) lime(opbeurend) en vanille geven je in onrustige tijden, ontspanning.

Deep relief: Voor spieren en andere ongemakken aan je bewegingsapparaat super ondersteuning. Must have voor onderweg. Denk aan hoofd, nek en overbelastingen na sporten.

Tranquil: De naam zegt het eigenlijk al: Rustgever. Een blend met lavendel, cedarwood en kamille en perfecte mix om lekker (door) te slapen en stress te verminderen.

Breathe Again: Een mix uit meerdere eucalyptussen, laurier, blue cypress, met peppermint en copaiba samen zorgt het voor open neuzen en lucht bij verkoudheden of andere luchtweg problemen. Copaba staat onderandere bekend om zijn infectiewerende werking

Valor: 😍 De recentste toevoeging in de roll-on serie, een super blend zo breed inzetbaar! Van zelfvertrouwen, rust, bekend om je rug uit te lijn. Zowel mentaal als fysiek in te zetten.