European Convention Praque 7-9 september

European Convention Praque 7-9 september

16 september 2018 0 Door Leontine

Dit jaar was het europese congres van Young Living in Praag. Prachtige stad en wat hebben we veel gedaan.

Kort verslag van de week:

Donderdag vroeg vertrokken met de camper en om half 8 aangekomen op de camping aan de overkant van het water waar het congres centre is. prachtig en rustig plaatsje.

Vrijdag arriveerden de andere 2 teamleden, Marijan en Henny per vliegtuig, en konden we beginnen met het congres, beginnende met inschrijven, onze mooie goodybag ophalen, en de eerste bezoeken afleggen. Zyto en Itovi wellness scans waren aanwezig, waar we een duidelijke demo en presentatie gezien hebben. De expo was nog heerlijk rustig dus ook daar lekker rond gekeken en een shotje Ningxia gehaald. 

Zaterdag 8 september

De eerste dag met volledig programma startende om 9.00 met lezingen, nieuwe product lanceringen, info en om half 5 de silver en gold recognitions. Dit laaste voor iedereen die voorgaande jaar deze rang behaald had en nu op het podium de felicitaties in ontvangst mochten nemen van het Young Living team inclusief Mary Young.

Volle dag met veel informatie, indrukken en veel leuke mensen. ’s avonds afgesloten met een Gala diner. 

Nieuwe producten komen in een apart in post.

Zondag 9 september

Wederom volle dag vanaf 9.00 uur dit keer met business gerelateerde training, mindset, seed to seal uitleg en een prachtige presentatie van de Foundation. Alle bijdragen die hiervoor bijeengebracht worden, oa door je order altijd op hele euro’s te laten afronden, worden benut voor projecten in landen waar nog heel veel hulp nodig is, zoals Equador waar een school opgezet is.

Het was weer super om alle mensen terug te zien die we voorgaande events ontmoet hebben, nieuwe mensen te ontmoeten, te delen en te praten hoe iedereen het doet, hoe we mensen kunnen laten zien dat chemicalien vrije producten zo belangrijk zijn. Kortom een super weekend!

Maandag 10 september

Lekkere rustige start om daarna de stad te gaan verkennen met zijn vieren. Wat een prachtige stad ! Vol oude gebouwen, bruggen, prachtige burcht en wederom heerlijk eten op 1 van de vele terrasjes 🙂 Heel veel foto’s genomen, hier een klein overzicht.