Kerst in augustus??

Kerst in augustus??

25 augustus 2018 0 Door Leontine


Na weken tropisch warm weer in Nederland, denken we zeker niet aan de kerst, maar toch is het nu de tijd om de kerstgeschenken voor relaties en medewerkers uit te zoeken.
De kerstpakketten bekijkende kom ik weer veel BBQ, kaasplanken, schaaltjes, ragout en tomatensoep tegen. Eens een keer geheel wat anders schenken? Geen plaids, rendieren of draadkorven?

Denk dan eens aan een stukje ontspanning/wellness in huis met de producten van Young Living.
Young Living is de marktleider van etherische olie en heeft inmiddels een breed assortiment van natuurlijke producten, supplementen en verdampers. Denk bij de kerst dit keer eens aan een wellness pakket voor douche en huid of een verdamper met heerlijke kerstgeuren. Allemaal mogelijk om eens iets anders te schenken.

Vanaf €17.50 is er al een leuk geschenk, 100% natuurlijk, dus ook nog eens een gezond alternatief voor alle chemische producten die er zijn.
Veel is mogelijk, alleen bestellen, maar ook pakketten maken, inpakken, bezorgen, versturen en wat te denken van een voorlichting in de vorm van een workshop/presentatie/kerstmarkt waarbij alle mooie werkingen en mogelijkheden van de etherische olie uitgelegd wordt en daarna een keuze gemaakt wordt uit een geschenk (vooraf door u geselecteerd).
Kies eens een gezond alternatief dit jaar!