Meditatie oliën

Meditatie oliën

11 juni 2019 0 Door Leontine

Sinds de oudheid wordt meditatie over de hele wereld beoefend. Hoewel de technieken en vormen van meditatie variëren, implementeren veel mensen dit als onderdeel van een pad van spirituele ontwikkeling en ontspanning. Etherische oliën zijn het perfecte instrument voor diegenen die de mindfulness willen verbeteren en een vredige, evenwichtige gemoedstoestand willen creëren. Mindset speelt een grote rol in ons handelen, hoe we onze capaciteiten uitvoeren en onze perceptie van eigenwaarde. Veel studies hebben aangetoond dat meditatie de kwaliteit van leven op zowel mentaal als fysiek niveau kan verbeteren! Nodig een diepere staat van vrede en welzijn uit met sommige van deze krachtige oliën!

Grounding
Grounding werd geformuleerd door D. Gary Young om individuen te begeleiden op uitdagende emotionele reizen. De combinatie van White Fir, Black Fir, Black Spruce, Ylang Ylang, Pine en verschillende andere etherische oliën kan een sfeer creëren die het zelfbewustzijn stimuleert en het mogelijk maakt om negatieve emoties aan te pakken. Deze balancerende mix van geuren is een must om gevoelens van helderheid, stabiliteit en spiritualiteit te kanaliseren.

Ylang Ylang
Ylang Ylang staat bekend om zijn rijke, zoete en romantische geur. De stervormige bloemen van de tropische ylang ylang boom zijn met stoom gedistilleerd. Het vermogen om een kalmerende omgeving te creëren maakt het een ideale keuze voor yoga en meditatie. Verspreid deze zoete, bloemige geur in je slaapkamer en geniet van een broodnodige time-out terwijl je je zen voelt. Ylang Ylang is ook te vinden in veel Young Living producten, waaronder Peace en calming, joy en life your passion.

Royal Hawaiian sandelhout
Royal Hawaiian sandelhout is een zeer unieke olie geoogst uit het Kona sandelhout herbebossingsproject in Hawaï. De olie wordt alleen geoogst uit dood of stervend sandelhout wanneer de boom het hoogste percentage en de beste kwaliteit olie produceert. Het zoete, houtachtige en heldere aroma maken het een rustige metgezel voor meditatie.

Sacred Frankincense
Sacred Frankincense etherische olie is een geweldig hulpmiddel voor mensen die hun spirituele reis en meditatie-ervaringen naar een hoger niveau willen tillen. Deze olie is stoom gedistilleerd uit de hars van de Boswellia Sacra wierookboom. Het aroma is warm en aardig.

Valor
Valor is een van de originele mengsels geformuleerd door D. Gary Young en is een oude favoriet. De synergetische mix van zwarte spar, kamfer, blauwe tans, wierook en geranium zorgen voor een transformerend aroma dat vertrouwen en moed opwekt. Valor is perfect voor het creëren van een aarden en balancerende omgeving. Moed nodig voor onderweg? Neem onze valor roll-on met je mee en draag Valor, waar je ook bent!

Copaiba
Copaiba is een van de weinige etherische oliën die wordt geproduceerd door middel van hars tappen. Het warme en houtachtige aroma maakt het een andere geweldige optie voor het verbeteren van de ontspanning. Difuse het of breng het op je huid aan om te genieten van de kalmerende werking!

Hier zijn enkele manieren waarop je je meditatie, yoga en mindfulness kunt verbeteren met behulp van essentiële oliën:

 1. 1. Breng Royal Hawaiian sandelhout aan op je polsen voor een rustige metgezel tijdens de meditatie.
 2. 2. Stel je intenties in voordat je begint met yoga beoefening. Breng twee druppels Grounding aan in de handpalmen en breng je handen binnen een paar centimeter van je neus. Adem langzaam in en geef uw intentie aan. Bijvoorbeeld: “Vandaag de dag ben ik gecentreerd, gefocust en in staat om te handelen”.
 3. 3. Reset je geest gedurende de dag door Valor direct in te ademen of te masseren op je nek, borst of handen en polsen.
 4. 4. Houd je yogamat schoon en fris, met een aroma dat uitnodigend is voor je beoefening. In een klein flesje gevuld met water, voeg ¼ kopje toverhazelaar en 2-4 druppels sacred frankinsence toe.
 5. 5. Meng de stoom van je douche met de zoete, aardse geur van Copaiba om te revitaliseren na een drukke dag op kantoor.
 6. 6. Creëer een ontspannende ruimte tijdens het reizen door Ylang Ylang te verspreiden in hotelkamers en andere benauwde reisplekken.
 7. 7. Maak je slaapkamer DE plek voor motiverende sessies, versterkt door deze houtachtige en aardse geur van Valor.
 8. 8. Verdun Grounding en breng het direct achter de oren en op de polsen, nek en slapen aan om je te helpen je geaard te voelen en klaar om alledaagse beslissingen te nemen.
 9. 9. Mediteer onderweg door gebruik te maken van Royal Hawaiian sandelhout in uw autorooster diffuser.
  1. Help je familie de dag te beginnen met positieve vibraties! Verspreid een combinatie van Ylang Ylang en je favoriete etherische olie van citrusvruchten en bevestig dit met opbeurende affirmaties voordat iedereen de deur uitgaat
  2. Breng je chakra’s in balans door je favoriete etherische oliën aan te brengen op de gebieden die je wilt bereiken.
  3. Breng Grounding aan op voet zolen voordat je je je yogasessie afsluit met een savasana houding.

Bron :Young living educatie en training