MovedbyOils op lokatie

MovedbyOils op lokatie

26 maart 2019 1 Door Leontine

Zaterdag 30 maart vanaf 10 uur sta ik weer op de gezellige Lente Fair bij de Heerlijkheid Eck en Wiel. Een leuk opgezette fair, rondom het terrein van de Heerlijkheid aan de Veerweg in Eck en Wiel.

Vorige jaar druk bezocht door het brede assortiment aan standhouders, activiteiten voor kinderen en niet te vergeten heerlijke versnaperingen.

Voor wat mij zelf betreft richt ik me dit keer natuurlijk ook op de lente en heb als thema, Voorjaarschoonmaak, niet alleen je huis maar ook fysiek en mentaal. Daarvoor zijn er prachtig samengestelde pakketten te zien en te bestellen. Natuurlijk heb ik ook mijn kleine Itovi scan bij me voor een wellness advies in een paar minuten.

Nieuw dit jaar is de ZYTO scan, niet zo even op een markt te doen, want hij duurt ongeveer een uur! Daarmee wordt je lichaam uitgelezen en krijg je advies welke voeding bij je past, welke minder goed en welke lichaamssystemen wat ondersteuning kunnen gebruiken. Een demo is te zien op de stand.

Print deze korting bon uit en breng hem mee naar de stand zaterdag 30-3 en ontvang een mooie korting op je eerste scan en gratis sample!

Kom zaterdag langs, entree is gratis!