Oplaadbare diffuser voor alle ruimtes zonder stroom

Oplaadbare diffuser voor alle ruimtes zonder stroom

6 maart 2019 3 Door Leontine

Naast de geweldige diffusers die we van Young Living hebben, miste ik een oplossing voor meer name toilet. Want hoe verfris je die nu lekker zonder chemische middelen? In mijn zoektocht hierna heb ik een Young Living collega in china gevonden die het zelfde wilde en ze is gaan ontwerpen en produceren.

Hoe tof is dat?

We zijn een samenwerking aangegaan en de eerste zending komt exclusief voor Nederland en België binnen een paar weken bij mij aan!

De diffuser is multi inzetbaar, ik zocht er vooral 1 voor de toilet, maar wat te denken van andere kleinere ruimtes ? Babykamer, paardenstal, hondenkennel, badkamer, maar ook onderweg, in je auto, camper, caravan, tent of gewoon in de trein.

Hij draait afhankelijk van de gekozen ventilator stand uren zonder stroom, daarna eenvoudig met de bijgeleverde USB kabel even op te laden en weer klaar voor gebruik. Is gemaakt van medisch plastic dus kan ook tegen alle oliën van Young Living. Het plastic wordt niet aangetast.

Gebruik:

Enkele druppels etherische olie druppelen op katoenen pad, klepje open schuiven, pad er in leggen en de klep weer eenvoudig sluiten dmv magnetische puntjes klikt hij zo weer op zijn plaats. Keuze voor ventilator snelheid maken door 1, 2 of 3 keer te drukken op de button, 4x is uit.

Zie onderstaand filmje voor een indruk.