September, wat staat er op de planning??

September, wat staat er op de planning??

29 augustus 2018 0 Door Leontine

Wat staat er allemaal voor september gepland? Nu heel veel:)

  • 1-2 september start opleiding Aroma Freedom Techniek
  • 7-9 september European Convention Young Living in Praag
  • 15 september Back to school workshop 
  • 20 september Weerstand verhoger workshop (10.00 en 20.00 uur)
  • 22-23 september opleiding aromatherapie en supplementen Doejenburg 12
  • 28 september 10.00 uur scan morgen Doejenburg12
  • 28 september 19.30 uur Info stand bij Bloem& stijl bij Jenny in Ingen

Aroma Freedom Techniek

In het weekend van 1 en 2 september start ik met de opleiding om AFT sessies te mogen begeleiden. Wat houdt AFT in? Hermien Rondeel die de opleiding in Nederland geeft omschrijft het zo:

De Aroma Freedom Technique is een eenvoudig proces om negatieve gedachten, gevoelens en herinneringen op een zachte manier op te lossen, zodat je weer in contact komt met wie je werkelijk bent.  AFT is ontwikkeld door de Amerikaanse Dr. Benjamin Perkus. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring als klinisch psycholoog in zijn praktijk en gebruikt al 15 jaar met succes etherische oliën bij zijn cliënten.

Een techniek die je dus met behulp van etherische olie negatieve zaken laat afsluiten/verwerken zodat je je zonder blokkades verder kunt met het heden en vooral de toekomst. Ik heb er erg veel zin in en laat jullie zeker weten hoe het gaat. Na deze 2 dagen start er een online traject van 8 weken, daarna oefenen en daarna examen doen om daarna zelf aan de slag te mogen om mensen hiermee te helpen.

European Convention Praque

Ook hier kijk ik naar uit, mijn eerste convention! een lang weekend je onderdompelen in trainingen, nieuwe producten, nieuwe en bekende mensen (weer) zien, team bijeenkomst, gala diner, erkening voor mijn silver status, dus ik kan niet wachten voor we vertrekken!!

Workshops

De workshops staan gepland op 2 ochtenden en 1 avond om iedereen een tijdstip aan te bieden die past. Mocht je nu alsnog niet kunnen laat het dan weten dan plannen we een nieuwe datum in. Als je een ander onderwerp wilt en minimaal 4 mensen bij elkaar hebt  is een op maat gemaakte workshop ook mogelijk ! Zie de 2 links voor de details van de nu geplande workshops.

Aromatherapie opleiding

22 en 23 september eerste op maat gemaakte opleiding Aromatherapie en supplementen van Young Living. Nataschja Plusje Aromatherapeute en eigenaar van Alles voor je olie geeft deze speciaal voor ons samengestelde 2 daagse opleiding op onze lokatie op de doejenburg.

Scan morgen

28 september 10. 00 uur scan morgen ! We gaan er vanuit dat de Itovi scanner dan inmiddels vervangen is en we weer kunnen scannen met een nieuwe versie 2.0. De Itovi scan laat een beeld zien van hoe en waarmee je lichaam zou kunnen worden ondersteund. In een paar minuten een helder beeld en overzicht per mail! Gratis voor members, niet member 15 euro per scan, bij bestelling producten vervalt dit.

Tevens zijn we bezig met de Zyto Scan een veel uitgebreidere manier van scannen, maar daar kom ik na Praag op terug!

Info stand Bloem& Stijl bij Jenny

Vrijdag avond vanaf half 8 sta ik met een info stand bij Jenny in Ingen. Deze avond is gericht op de herfst dus kom gezellig langs. Voor de workshop bij Jenny even je vooraf aanmelden!