Teamleden stellen zich voor

Henny Wolf

Hallo ik ben Henny Wolf en ben 62 jaar.
Getrouwd met Jan al 42 jaar en moeder van 2 zoons en oma van 3 kleinkinderen.
Heb sinds 1990 een schoonmaakbedrijf en werkte veel met chemicaliën. Daar gebruik ik nu de Thieves household cleaner voor , een allesreiniger maar dan zonder de chemicaliën.

Ik ben in aanraking met Young living door Leontien die de diffuser aan had staan en ik merkte dat ik daar rust door kreeg.
Ik ging vlak erna op vakantie en heb die benut door heel veel te lezen.

De dag dat ik terug kwam meteen de starterskit besteld. Die heb ik meteen getest op mijn man die al 3 weken lang problemen had met de stoelgang.
De dokter deed er niets mee en dus digize rondom de navel gesmeerd en na 2 dagen gewoon weg!

Onze jongste zoon met vrouw en zoontje wonen bij ons en voor onze kleinzoon heb ik olie gebruikt om te slapen , een onrustige huid , ondersteunen van hoesten en proesten.

Gaandeweg heb ik ervaren dat er zoveel mogelijk door de olie te gebruiken
En Young living heeft niet alleen olie maar ook produkten voor de persoonlijke verzorging , voedingssupplementen en de Thieves household cleaner , een allesreiniger zonder chemicaliën.

Inmiddels heb ik door heel veel lezen en aromatherapie cursus mijn kennis verdiept en geef Raindrop massages op de Doejenburg.  

Marijan Nout

Hallo Allemaal !             Ik ben Marijan Nout en zit in het team van Leontine, woon in Beusichem en ben 58 lentes jong (hahaha)

Ik ben getrouwd met Jan, hebben samen 3 kinderen van 29, bijna 28 en 22. Zoon, dochter, zoon. En nog 2 honden, 3 katten en 15 kippen.

Zoals velen weten heeft onze dochter een aantal handicaps, zoals autisme, epilepsie en verstandelijk beperkt. Dat is denk ik meteen de reden waarom ik in de olie “gerold” ben.

Vorig jaar was ik op een workshopavond bij Leontine samen met mijn schoonmama en heb meteen besloten om in het diepe te springen met de etherische olie. 10 Jaar geleden had ik een Engels artikel opgeslagen in mijn PC over etherische olie en waarvan ik dacht, hier moet ik meer mee en van weten en in ieder geval bewaren. (http://www.rnoel.50megs.com/pdf/theblood.htm)

En zodoende voelde dit voor mij meteen goed om iets mee te gaan doen en al gauw kon ik er mee aan de slag. Onze dochter was ernstig ziek, had bepaalde medicatie gehad waardoor in apathie gekomen, geen contact meer met haar, en fikse keelontsteking (wat overigens niet duidelijk was op dat moment). Daar had ze al antibiotica voor gehad maar mocht niet baten, sterker, ze werd erger ziek. Ook tegelijkertijd een Valium gegeven voor haar epilepsie, vandaar apathie, 3,5 week duurde dat al en iedereen maakte zich veel zorgen over haar. Toen werd ik gebeld met de mededeling dat ze weer een ontsteking had en nu ook hoge koorts en de huisarts waar ze woont wist niet wat en er stond alweer een kuur klaar. Toen hebben we haar naar huis gehaald en besloten dat we het thuis probeerden op te lossen.  Ik was net “in de olie” en ging op de besloten groepen op Facebook op zoek voor hulp. En die heb ik gekregen. Het uiteindelijke advies van 1 druppel Oregano en 1 druppel Lemon in een schep honing en daar elke 2 uur een heel klein hapje van in haar mond en een Thieves roller gemaakt met wat Lemon en onder haar voet gerold paar keer per dag.

En natuurlijk ook onze huisarts gebeld en die ging met ons mee en vertrouwde op mijn oordeel en waarneming.

S’nachts keek mijn dochter me aan en maakte contact (ik lag naast haar op een matras op de grond omdat ze erg ziek was en ik haar niet alleen wilde laten) Binnen 2 dagen had ik haar weer aan het eten en zelfstandig drinken, was ze koortsvrij en zat ze te springen op haar bed van plezier.
Dit was voor mij “mindblowing” hoe dit kon. Bizar dat een paar van die kleine druppeltjes olie onze dochter waar ze in haar huis al 3,5 week mee aan het tobben waren uit het ziekteproces kon halen.

Je begrijpt dat mijn enthousiasme geen grenzen meer kent. Inmiddels al heel veel meer succesverhalen. Allebei mijn 2 zoons hooikoortsklachten vrij. Zelf vrij van een zeer pijnlijke knie wat al een jaar gaande was. En nog veel meer…. (klein geheimpje…. de olie maakt mij gelukkig…ssssstt)
Iedereen die met mij spreekt vertel ik over de olie, ik deel mijn verhaal echt aan iedereen die het horen wil. Verandering in denken over gezondheid moet van onderaf komen, dus van onszelf.
De etherische olie voelt voor mij als een warm bad, iets wat ik mijn leven lang al gezocht heb en nu gevonden.

 Gandhi zei ooit: be the change you wish to see in the world!