Wie ben ik?

Ik ben Leontine van Oort, en oprichtster van MovedbyOils.

Ik ben 50 jaar en getrouwd met Simon. Samen hebben we 2 volwassen kinderen, een hond, 2 katten, 3 pony’s en 13 kippen. Met zoveel dieren, kinderen en ook volwassenen om je heen is er altijd wel iemand die ergens een ongemakje heeft. En zo start mijn Young Living geschiedenis.

Mijn eerste ervaring met de oliën van Young Living was bij onze kat. Zij had een huidprobleem en een kale plek gelikt. Het probleem was na een bezoek aan de dierenarts, met 2 soorten pillen en shampoo niet opgelost. Bij Versvoer in Buren raakte ik in gesprek met Petra Riedijk, die goede ervaring had met de oliën. Op haar advies een test flesje meegenomen en na een aantal dagen ontspande de kat en werd de huid rustiger. Daarna middels een Itovi scan de oliën nog iets aangepast zodat ook de kale plek verdween. Mijn interesse was gewekt, en de eerste stap gezet in de zoektocht naar de mogelijkheden van de etherische oliën!

Inmiddels al veel gezien op menselijk/persoonlijk vlak; reacties na het sporten,  luchtwegen, ontspanning, rustige darmen, huid; kortom allerlei alledaagse ongemakken worden nu met een drupje olie ondersteund.

Wat begon met een testje voor onze kat Lady, werd een Start kit aanschaf en is uitgegroeid tot een passie voor Olie! Steeds in beweging……….. Moved by Oils! Inmiddels uitgegroeid tot een Silver team met leden die de passie delen!

Door het volgen van de aromatherapie opleidingen, trainingen op mens en dier niveau, voeding opleidingen en Vakopleiding Chinese Geneeskunde samen met Young Living leader events, wordt de kennis nog steeds vergroot. Graag deel ik deze kennis met jou! 

Hartelijke groet,
Leontine van Oort

Teamleden

MovedbyOils heeft een aantal enthousiaste teamleden die net als ik gepassioneerd de mooie mogelijkheden van Etherische olie delen. Graag stellen de eerste zich hier voor: TEAMLEDEN