Zyto Select Wellness scan

Zyto Select Wellness scan

20 oktober 2018 0 Door Leontine

Sinds september hebben we de beschikking over een nieuwe scan. Naast de Itovi(snel, draagbaar en handig voor dieren) hebben we een zeer uitgebreide scan optie, de Zyto Select. Deze scan meet veel meer punten en uitbegreider dan de Itovi. De scan vergt dan ook meer tijd en is dus minder geschikt voor dieren en hele kleine kinderen.

Wat kan zo’n apparaat en hoe werkt het?

Dit apparaat (ziet er uit als een handje) gekoppeld aan software op pc, maakt gebruik van je galvanische huid reacties (Wijzigingen in je electrische huid weerstand) . Alle stoffen, levend of niet levend en alle weefsels en organen hebben een specifieke frequentie. Door het zenden van kleine signalen van deze frequenties, uit een zeer uitgebreide virtuele producten bibliotheek, wordt de respons van het lichaam hierop  gemeten dit heet biocommunicatie. Hiervan wordt een uitgebreid rapport samengesteld waarmee een keuze gemaakt kan worden welke producten, supplementen en voeding de beste gekozen kunnen worden.

Voor wie bestemd?

Eigenlijk voor iedereen die geinteresseerd is in wat goed is voor je lichaam en voor keuze in voeding(stijlen). Er zijn zoveel keuzes en mogelijkheden dat het vaak moeilijk is te bepalen wat te gaan volgen, of nemen. Deze scan helpt je daarmee, door duidelijk rapport met keuze voor ondersteuning en voeding die goed bij jouw past, maar ook wat juist niet!

Vanaf nu te boeken via de de afspraken pagina op deze site!